onsdag 23. september 2009

Da var den dagen over også...

I dag var altså dag 3 og kroppen skriker formelig etter sukker... Har vært helt håpløst i kveld altså! Gikk greit på jobben for da hadde jeg noe å drive med hele tiden, men på bussen hjem begynte det, den uroen en har i kroppen etter å trykke i seg alt en ikke bør eller skal. Så jeg spiste ett par sukkerfrie dentpastiller og drakk en slurk med sprite zero, så gikk det greit. Men etter middagen var jeg konstant sugen på noe, så jeg klarte å dytte i meg noen stenger med dette
Som altså er sukkerfrie sure stenger, mens jeg drakk nesten 1l med sprite zero... Ikke akkurat det beste jeg kunne gjøre. Jeg spiste også noen sneier med skinke for på en måte å kompensere...

Men noen dager er bare litt tyngre enn andre, så det gjelder å bare komme seg gjennom og glemme, så får en starte på nytt dagen etter! :)

Gleder meg til det dagene blir lettere og kroppen skjønner hva jeg holder på med, men slapp er jeg iallfall begynt å bli allerede, så nå er det faktisk natta allerede!!

2 kommentarer:

  1. Sukkersuget kan virkelig være tøft til tider. Angående vitaminer og slikt noe, - har du prøvd sånne barnevitaminer? Mye lettere å spise, og de er gode også:)

    Jeg var visst ikke til særlig hjelp, nei. Sove godt, og drømme søtt:)

    SvarSlett
  2. http://cess.blogg.no/1291051761_ny_sjokolade_for_folk.html

    Den sjokoladen her må du prøve om du har skikkelig søtsug :) Inneholder tilsammen 4,2 karbo i hele og smaker nesten heeelt det samme som melkesjokolade :)

    SvarSlett