mandag 12. oktober 2009

Homeopati m.m.

I dag har jeg altså vært til behandling hos Sotra homøopraktisk klinikk.

For å begynne med begynnelsen så går jeg jo ikke ned i vekt for tiden, dette til tross for at jeg går på veldig streng lavkarbo kost. Dette samt at jeg sliter tidvis med halsbrann og kvalme, og har veldig vondt i nakke skuldre, gjorde at jeg måtte revurdere tingenes tilstand.

Min søster går på denne klinikken pga andre ting, og sist hun var der nevnte hun meg og mine plager, og dermed fikk jeg time i dag.

Behandlingen jeg fikk var fotsoneterapi, akupunktur og kopping. Fotsoneterapien brukes for å finne plagene i kroppen mens de to sistnevnte brukes for å få bort plagene.

Det som kom ut av dagens behandling var at jeg spiser helt feil mat i forhold til det kroppen min klarer å forbrenne. Egentlig burde jeg vært vegetarianer, men det får du meg aldri til å bli... Men iallfall så er det slik at mennesker med blodtype A ikke klarer å gjøre nytte av kjøtt og melkeprodukter slik som andre klarer, og det danner seg stor mengde med syre i kroppen som ikke vil slippe ut.

Riktignok har jeg gått på lavkarbodiett med hell tidligere, men det var mer flaks enn beregning, men denne gangen vil ikke kroppen være med på det og det hoper seg mer og mer opp isteden...

Det som skjer videre nå er at jeg de neste 3 dagene kun skal leve på en grønnsaksmoothie samt et basisk pulver som jeg skal ta enten morgen eller kveld. Med dette skal jeg få avgiftet kroppen for syre og nullstille magen.

I følge terapauten er det også pga magen at jeg sliter med nakke og skuldre... Så dermed skal dette ha effekt på det også!

Etter de tre dagene skal jeg fortsette med smoothie til frukost og kvelds, men da spise vanlig mat resten. Men altså da bare grønnsaker, kylling og fisk... Så om jeg hadde lite utvalg i matvarer før, så er det virkelig innskrumpet nå...

Men så lenge jeg blir bra, er det vel verd det!

1 kommentar:

  1. Så, hvordan går det med deg for tiden da? Går det greit med dietten din? Spent på å høre resultatet.

    SvarSlett